Cautare

57989 de rezultate pentru "antena 1 pitesti ajutoare pentru sinistrati de la mgc international" (5.94 secunde)
la tenis de camp. Turneul inclus in calendarul Federatiei Romane de Tenis a adunat la start 50 de participanti din Craiova (Vointa, TC Olimp, TC Triumf 2000, CSM, Recon, TC Stanica, Atlas, CS Kofe), Bals, Caracal, Bucuresti, Pitesti, Petrosani, Valcea, Targu Jiu, Hunedoara si Deva.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Fosta mare campioana a atletismului romanesc, Gabriela Szabo, a vorbit recent, la o intalnire cu ziaristii, la cafeneaua Derby din Capitala, despre programul de reconversie profesionala a spotivilor de performanta.
Gabriela Firea demisioneaza din PSD Senatoarea PSD Gabriela Firea a anuntat, vineri, ca a demisionat din PSD, dupa decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL in Ilfov. Firea critica faptul ca niciun lider al social-democratilor nu a luat pozitie fata de gestul liberalilor.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
E nevoie de aviz doar pentru arestare, prevedere pe care slugile basiste ar vrea-o desfiintata. Motiv pentru care inventeaza "consolidari" ale imunitatii parlamentare, cu alte cuvinte, consolidarea inexistentului. Despre inexistent sau despre nimic sau derizoriu macina presa, de altfel.
Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani. ... Actorul suferea de diabet. Medicii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-i salva viata reputatului actor si cantaret, insa manevrele de resuscitare ale specialistilor au fost, din pacate, in zadar.
CNA a trimis scrisori de atentionare catre noua posturi de televiziune si de radio, din cele 341 monitorizate la nivel national, pentru nerespectarea deciziei privind alegerile in audiovizual, informeaza reprezentantii consiliului.
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Revocarea lui Blejnar era previzibila, pentru calalbirea lui Ungureanu. N-a fost revocat si nu a demisionat din motivele scandaloase pentru care, de altfel, ar trebui sa fie la inchisoare. Blejnar a fost revocat exact inaintea depunerii motiunii de cenzura contra masurilor antinationale ale guvernului Ungureanu. 1.
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. Blonda se multumeste cu un onorariu mic pentru o vedeta care apare zilnic la tv.
Fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, a declarat ca pentru Antena 3 ca un transport de munitie s-a facut in perioada ianuarie-februarie 2009, fiind vorba despre 1.630 de tone de proiectile, iar Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
"Sunt tot felul de incercari de a decredibiliza Antena 3 si oamenii ei" Adrian Ursu povesteste ce a descoperit mergand prin tara, pe urmele unor oameni, intamplari si locuri descoperite in Arhiva Nationala de Film si prezentate in cadrul emisiunii sale de arheologie politica, "Secvential", de la Antena 3, dar si despre schimbarile majore din grila postului de stiri la care lucreaza si incercarile de destabilizare a statiei pe care le fac, prin diferite modalitati, domnii aflati la guvernare.
In schimb, Antena 3 a atins o audienta-record. Marti, 13 martie, se anunta o zi buna pentru Mihai Gadea, directorul Antenei 3.
FARCAS) (Continuare) Un obiect luminos deasupra casei Un alt caz interesant este cel al unei familii aflata intr-o statiune de odihna din statul Tacuarembo. Se uitau cu totii la televizor inainte de a merge la culcare.
Pe 22 martie 2010 a murit Mile Carpenisan, la doar 34 de ani, dupa ce se aflase mai multe zile in coma. El era internat de cateva zile la Spitalul Judetean Timisoara, dupa ce suferise un soc septic si un blocaj renal.
Mesajul linistitor al Cameliei Voiculescu catre angajatii debusolati ai Antenelor "Am devenit imuni la tentativele celor care incearca sa castige la masa verde ceea ce nu reusesc prin abordari corecte. Fiecare astfel de incercare ne intareste", spune Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, intr-un mesaj adresat angajatilor Antenelor.
Ligia Enache, cu o vechime de 25 de ani in televiziune, ca reporter, redactor, producator, a postat pe Facebook urmatorul text: ... Toti colegii mei de la Antena 1 si 3 erau acolo.
Guvernul a modificatin sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, legislatia electorala, in perspectiva alegerilor anticipate pentru ca organizarea alegerilor sa se desfasoare in ritm accelerat.
google-analytics.com